LA JOVENTUT PALESTINA REBUTJA LA VISITA DE BLINKEN A RAMAL·LA

Amb aquest títol una nova declaració, que reproduïm tot seguit traduïda, s’ha escampat avui a través de les xarxes socials de multitud d’activistes palestines, aquesta vegada contra la visita del secretari d’estat del govern dels Estats Units, Anthony Blinken.

Dimarts 25 de maig de 2021
Rebutgem la visita del secretari d’Estat Anthony Blinken avui a Ramal·la i exigim que s’aturi immediatament l’imperialisme dels Estats Units que usa l’aparença de mediació en negociacions de pau.
Durant més de 7 dècades, els Estats Units s’han afirmat ells mateixos no només com un aliat inequívoc d’Israel sinó també com un participant actiu en la colonització continuada per part d’Israel de terra palestina.


Amb 3.800 milions de dòlars en ajuda militar dels Estats Units, Israel brutalitza els nostres cossos, ens empresona i continua colonitzant les nostres terres. El govern dels Estats Units té les mans plenes de sang palestina.
Els Estats Units també aporten una impunitat diplomàtica inamovible a escala internacional perquè Israel pugui continuar les seves violacions.
Per tant la visita de Blinken és una farsa política i diplomàcia malintencionada en un intent de fragmentar la nostra lluita unificada i enfortir encara més una agenda de colonialisme d’assentament i capitalisme que trenqui les trinxeres del moviment d’alliberament nacional.
Rebutgem la imposició dels Estats Units com a mediador en una falsa “negociació” entre els nostres colonitzadors i la direcció difunta i corrupta de Ramal·la.
Nosaltres som qui controla el nostre destí, com hem mostrat al món en la nostra insurrecció unificada. Alliberar la terra palestina és una tasca del poble i del poble tot sol.
El govern dels Estats Units ha de posar fi a la tradició de llargues dècades com a benefector i protector d’Israel. Per fer-ho, el govern dels Estats Units ha d’estar atent a la nostra crida, a la crida de la seva pròpia ciutadania i de milions de ciutadanes del món que s’han manifestat en suport de l’alliberament de Palestina.

Imagen


Nosaltres estem amb els moviments honestos per la justícia i la llibertat arreu. La nostra lluita compartida des de Turtle Island fins a Palestina i més enllà ens ha ensenyat que les eines de l’amo mai no serviran per desmantellar la casa de l’amo. Afirmem el nostre suport i solidaritat completa amb el moviment per l’alliberament negre i amb els pobles indígenes arreu que demanen la repatriació de les seves vides i terres.
El poble palestí ha parlat des dels carrers: la nostra exigència és l’alliberament. La nostra insurrecció continuarà fins que aconsegueixi la llibertat completa de Palestina des del riu fins al mar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s