El Collectif Palestine Vaincra ha estat oficialment dissolt i recorrerà al Consell d’Estat francès

Comunicat de les companyes del Collectif Palestine Vaincra després que el Ministeri de l’Interior de l’Estat francès l’hagi il·legalitzat.

El dimecres 9 de març de 2022 el ministre de l'Interior [de l'Estat francès], Gérald Darmanin, acaba d'anunciar a Twitter la dissolució del Collectif Palestine Vaincra per "cridar a l'odi, la violència i la discriminació". Estem indignats per aquesta decisió purament política i denunciem un atac formal per delictes d'opinió! Durant tres anys, el Collectif Palestine Vaincra, donant suport al poble palestí, ha mostrat i defensat clarament les seves posicions antiracistes i anticolonialistes i vol reafirmar-les aquí. Mitjançant aquest atac indignant i aquestes acusacions abjectes, Emmanuel Macron i el govern busquen emmordassar tot el moviment de solidaritat palestí i continuar amb el seu suport incondicional a Israel i a la colonització il·legal de Palestina.

La dissolució que avui afecta el Collectif Palestine Vaincra és un pas més en la criminalització del moviment de solidaritat amb el poble palestí. I, de fet, ataca totes les organitzacions anticolonialistes i antiracistes. Més que mai hem d'oposar-nos a aquesta ofensiva lliberticida extremadament greu i a aquest atac als drets més bàsics de la llibertat d'expressió. El Collectif Palestine Vaincra ara està dissolt, però la lluita continua ja que aviat anirem a defensar-nos al Consell d'Estat. Per això fem una crida a totes les organitzacions, col·lectius i persones a mobilitzar-se per denunciar una vegada més aquesta dissolució! El Collectif Palestine Vaincra convida tots els seus seguidors a organitzar accions i concentracions els propers dies! No ens rendirem!

Visca la lluita del poble palestí!
Palestina viurà, Palestina guanyarà!

El col·lectiu de Palestina guanyarà

Font: Collective Palestine Vaincra. Traduït pel Col·lectiu Intifada 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s